Poliüretan Yanmaz Sünger (NFAF)


    Poliüretan Yanmaz Sünger (NFAF)


    Poliüretan Yanmaz Akustik Levha
     
     
    Ses yalıtımı ve ısı yalıtımı amacıyla kullanılan ürünün orta ve yüksek frekanslardaki ses yutma performansı çok iyidir.
    Empregnasyon tekniği ile üretilen yanmaz sünger, Poliüretan bazlı olup 70-90 kg/m³ yoğunluğa sahiptir.
    Ürünün Warrington Fire Research firmasından alınan BS 476 ' ya göre Class-0 yanmazlık raporu vardır.
    Özellikle klima kanalı yalıtımında kullanılan akustik sünger, Otomotiv, İnşaat, Jeneratör kabinleri ve Kompresör Kabinleri gibi gürültülü çalışan tüm makinalarda ses izolasyonu amacıyla kullanılabilir.
    Kullanım yerine uygun olarak farklı formlarda ve şekillerde üretilebilir.
    Kabin ses izolasyonu,Jeneratör odası ses izolasyonunda kullanılan ürün, 5 mm kalınlıktan 60 mm kalınlığa kadar düz rulo veya plaka şeklinde üretilebilir.
    Polietilen naylon ile ambalajlanır.

    Akustik Sünger
     
    Akustik sünger, 70-90 kg/m³ yoğunluğa sahiptir.
    Yanmaz sünger, Emprenye tekniği ile üretilmiştir.
    Özel kesim makinası ile kesilerek yumurta sünger şekli oluşturulmuştur.
    Toplam kalınlık 4 cm taban kalınlığı 1 cm dir.
    Yüksek yanmazlık seviyesinden dolayı özellikle ses kayıt stüdyolarında, Disko barlarda, Hometheatre'larda ve gürültülü çalışan makinalarda akustik düzenleme ve ses izolasyonu amacıyla kullanılır.
    Ses yalıtımı sağlayan sünger, istenildiğinde kendinden yapışkanlı olarak üretilir. 100*100 cm ve 100*200 cm ebatlarında üretilir. Polietilen naylon ile ambalajlanır.

    Site İçi Arama

    Ulaşım-Google Maps

    © 2026   All Rights Reserved. Designed By SebComputer